пятница, 21 марта 2014 г.

У міського голови – проблеми

17 березня (в обідню пору) на центральній площі Щорса розгорталася майже детективна подія. Автівку, якою керував міський голова Роман Зуб, заблокувала група правоохоронців.


Як з’ясувалося, це проводилася спецоперація, в ході якої меру пред’явлена підозра обвинувачення про отримання неправомірної вигоди (доступнішою мовою – хабара у розмірі 18000 гривень). Наразі у міськраді знаходиться документ, підписаний старшим слідчим Є.Копитцем, про те, що у слідчому управлінні УМВС України в Чернігівській області перебуває кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 368 Кримінального Кодексу України. З мерії витребувані деякі документи.
До речі, з приводу «щорського інциденту» висловися народний депутат Олег Ляшко (він особисто підтримував Р.І. Зуба на виборах). Подаємо його пряму мову: «Мені прикро про це повідомляти, але вчора правоохоронці затримали на хабарі 15 тисяч гривень Романа Зуба – мера міста Щорс на Чернігівщині, якого на виборах підтримував я особисто і Радикальна партія. Я щиро вибачаюся перед жителями славного міста Щорс і перед усіма громадянами України за хабарника в наших лавах. У сім’ї не без виродка».
Позицію ж мера ми знайшли на офіційному порталі міськради: http://schors.in.ua/novini/zvernennya-do-gromadi.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий