пятница, 20 мая 2016 г.

Дитяче оздоровлення-2016

В наступну п’ятницю пролунають «Останні дзвоники» в школах і настануть довгоочікувані літні канікули.
З метою оздоровлення та відпочинку дітей вже з 30 травня розпочнуть свою роботу пришкільні табори в Петрівці, Нових Боровичах, Тихоновичах, Великому Щимелі, Кучинівці, Рогізках, Тур`ї та в Щорсі. (При районній гімназії діятиме ще й мовний табір, де діти під час відпочинку вдосконалюватимуть свої знання з англійської та німецької мов). Як повідомила нам начальник відділу освіти РДА Тетяна Булденко, перебування учнів на пришкільних майданчиках заплановане на 14 днів, щоденно на харчування на кожну дитину буде виділено по 15 грн з районного бюджету. А вже з 17 червня прийматиме дітлахів районний табір «Дружба» (керівник Олег Скотаренко). В цьому році там планується оздоровити 100 дітей, бо, на жаль, буде організована лише одна зміна тривалістю 21 день. Батьківська доплата за путівку становитиме 500 грн (повна вартість її понад 3,5 тисячі грн). Якщо ж ви хочете, щоб ваша дитина відпочила і в пришкільному таборі, і в «Дружбі», то тоді доведеться за перший заплатити повну вартість – 210 грн.
Це що стосується оздоровлення, як-то кажуть, «на місці». А ще для дітей можна замовити путівки в табір «Затока» (м.Одеса), «Бердянський» (Азовське море), «Прикарпатський» тощо. Для цього звертайтеся до заступника головного лікаря центру первинної ланки медичної допомоги Олени Шарпан (дитяча поліклініка).
Загалом, як повідомив заступник голови РДА Володимир Карпенко, який контролює організацію підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2016 року, з 2037 учнів району планується охопити оздоровленням не менше 50%.
Лариса МАРТИНЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий