вторник, 24 мая 2016 г.

Газеті потрібні ви і ваша любов

Зранку 18 травня світило сонце і привітно гойдалися буйним цвітом кущі бузку, майоріли на клумбах пломенисті тюльпани та іриси, зацвітали червоні півонії. Яскравий букет цих красунь по-справжньому  прикрашав велику  залу центральної пошти, де проходила популярна акція „День передплатника”. Квіти ще о п’ятій ранку зірвала очільниця міського відділення Любов Клименко, аби внести в захід особливі родзинки.


Особливого шарму нинішній захід набув і завдяки постійній присутності епатажного керівника Валентина Сігути, котрий погодився з бригадиром листонош Любов’ю Борисенко попозувати для районки, і, беззаперечно, завдяки звучанню чарівних звуків акордеона, балалайки, домри, інших музичних інструментів. Вони лунали у виконанні педагогів та учнів дитячої музичної школи ім.Н.Рахліна.






І ще однією цьогорічною приємною акційною відмінністю стали наші шанувальники, такі, як, приміром, Ольга Репняк. Вона передплатила відразу п’ять примірників. Для себе, для сусідів, для родичів.
Крок вселяє надію, що наш журналістський труд на рідній землі не залишиться марним, що навіть за нинішніх умов (з мізерною державною фінансовою підтримкою, недолугим законодавством і загалом низькою купівельною спроможністю населення) „Промінь” продовжуватиме і у другому півріччі жити і радувати свіжими новинами, оперативною інформацією.
Ми переконалися: люди з розумінням ставляться до труднощів, що наразі переживає газета, до того, що вона не кольорова, а чорно-біла, що її трудових копійок вистачає лише на 8-12 шпальт, що не містить вона розтиражованих в Інтернеті „темників” і в основному друкує найголовніші місцеві новини та рекламу – сувору правду життя.
У мене навіть серце розболілося, як надивилася на одну жіночку, котра зі старенького гаманця висипала на стіл останні гроші і віддавала листоноші за „Промінь” (на три місяці)... Ну хіба можна це не цінувати, не окрилятися душею?! І хіба можна з такими читачами не віддаватися своєму покликанню сповна, втомлюватися і зупинятися на шляху.
Ні, ми будемо обов’язково кращими і продовжуватимемо дарувати передплатникам нові приємні миті спілкування, нові акції, призи, зустрічі з прекрасним.
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий