воскресенье, 29 мая 2016 г.

Боролися завзято

22 травня відбулися зональні змагання з футболу серед збірних команд районних організацій ВФСТ „Колос”. Вони розподілилися на 4 групи: по 5 команд в  кожній. До другої групи потрапили команди  Ріпкинської, Менської, Городнянської, Щорської та Чернігівської районних організацій. Змагання нашої групи відбулися в смт Ріпки.
При проведенні жеребкування нам довелося змагатися з господарями майданчика, командою Ріпок. На жаль, у цій зустрічі ми поступилися: з рахунком 3:0 перемогла команда Ріпок. З таким же рахунком закінчилась зустріч команд Городнянського та Менського районів на користь Городні, яка виборола право змагатися за перше місце з командою Ріпкинщини. Гра проходила напружено і тільки  на останній хвилині зустрічі  городнянці  забили переможний гол і посіли  в групі перше місце. Ріпки – на другому.
У боротьбі за третє місце  з командою Менського району наша команда  вела в рахунку, забивши два голи в першому таймі,  а в другому меняни зрівняли рахунок. Основний час гри так і закінчився: 2 : 2. Післяматчеві пенальті команда нашого району пробила влучніше, забивши чотири голи  з 5 можливих. Команда Мени, завдяки  нашому воротарю Павлу Нікітенку, який взяв пенальті,  - тільки три. Таким  ином наші футболісти вибороли третє місце в  групі. Поїздка на змагання відбулася завдяки сприянню начальника відділу освіти РДА Тетяни Булденко, яка виділила для спортсменів автобус.
Команда Городнянського району  5 червня зустрінеться у фіналі з командами-переможницями зональних змагань.
Г.САЛАТА,
голова Щорської РО ВФСТ „Колос”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий