пятница, 6 мая 2016 г.

Змагання картингістів

Нещодавно відбувся обласний відкритий етап Всеукраїнських змагань та перший етап територіальних змагань чемпіонату України Центрального регіону з картингу учнівської молоді, в якому взяло участь 53 вихованці з Остерської, Менської, Щорської, Ніжинської станцій юних техніків, Глухівського міського центру позашкільної освіти та Чернігівського обласного центру науково - технічної творчості.


Наш район представляли Ярина Стовбуненко, Кирил Рубан, Артем Кравець, Назар Антосік та Вадим Маркело (керівник команди В.П.Примаченко). Змагання проходили з шосейно-кільцевих перегонів та фігурного водіння картів. Переможців та призерів обласного етапу з картингу нагородили дипломами та пам’ятними медалями.
Приємно, що Антосік Назар виборов І місце в особистому заліку з шосейно-кільцевих перегонів (клас машин „Популярний-Ю“) та зайняв ІІІ місце у фігурному водінні картинга.
Поїздка наших учасників на змагання відбулась за підтримки народного депутата України Анатолія Євлахова, депутата обласної ради, генерального директора ТОВ „Астра“ Григорія Божка, директора Щорської автомобільної школи – центру ТСОУ Ніни Данильченко та директора ТОВ „Яна Плюс“ Олександра Веселого. Як завжди, допоміг перевезти картинги та був кухарем невтомний дідусь Артема Кравця Володимир Кліщенко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий