пятница, 20 мая 2016 г.

Діти – найцінніший скарб нашої нації

14 травня у Семенівці відбувся V відкритий Всеукраїнський конкурс виконавців на народних інструментах «Поліський вернісаж». Учні і викладачі нашої музичної школи в вп`яте взяли участь в цьому конкурсі. Треба зазначити, що перший ювілей конкурсу наша школа відзначила 13-ма дипломами лауреатів. Поважне журі, до складу якого увійшли заслужені артисти та діячі культури з Києва, Чернігова, Шостки, Ніжина на чолі з доцентом Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, кандидатом мистецтвознавства Володимиром Дорохіним, високо оцінило виступи наших музикантів.



Дипломи І ступеня отримали: Ксенія Високос (домра), викладач Л.П.Сіренька, концертмейстер О.В.Свистунова; оркестр народних інструментів (керівник Т.І.Гребенюк); ансамбль баяністів «Мажор» та інструментальне тріо (керівник С.Г.Кузьменко); ансамбль домристів (керівник Л.П.Сіренька, концертмейстер О.В.Свистунова). Дипломи ІІ ступеня у Богдана Кобка (баян), викладач Р.В.Мартинович, у Павла Косьяненка (балалайка), викладач Л.П.Омеляненко, концертмейстер А.І.Ткаченко, у Анастасії Черних (домра), викладач Л.П.Сіренька, концертмейстер О.В.Свистунова, в ансамблю гітаристів «Унісон» (керівник Л.П.Омеляненко), в ансамбляю балалаєчників (керівник С.С.Пушкар, концертмейстер Л.П.Омеляненко), в інструментального ансамблю (тріо) Т.І. Гребенюк, К.І. Чумак, Л.П. Омеляненко, дуету акордеоністів в складі Поліни Кухаренко та Яни Пахолкіної (викладач С.М.Гладченко).
Диплом ІІІ ступеня отримала Маргарита Мельник (баян), викладач С.Г.Кузьменко.
Велика шана депутату обласної ради Олегу Хасенку та батькам учнів за фінансування поїздки на конкурс та моральну підтримку. Ансамбль баяністів «Мажор» також радо сприйняв увагу депутата Верховної Ради України Анатолія Євлахова.
О.Свистунова, директор дитячої
музичної школи ім.Н.Г.Рахліна

Комментариев нет:

Отправить комментарий