пятница, 13 мая 2016 г.

Футбол

7 травня завершилися районні змагання з міні-футболу, присвячені пам’яті В.Є. Аліфіренка, колишнього голови Щорської РО ВФСТ „Колос”.
У змаганнях взяли участь вісім команд – шість міських та дві сільські - Тур’ї і Рогізок. До останнього туру велася напружена боротьба за перше місце. Після шести турів команда „Динамо” та „Тайм” набрали однакову кількість очок (по 16).
В останньому турі зустрілися дві лідируючі команди - „Динамо” і „Тайм”. На 5-ій та 13-ій хвилині першого тайму Владислав Хоменко забиває два голи і виводить команду „Динамо” вперед. Команда „Тайм” до останніх хвилин матчу намагалася врятувати ситуацію, але обмежилась тільки одним голом, який на 29-ій хвилині другого тайму забив Сергій Хоменко. У підсумку команда „Динамо”, посівши І-е місце, отримала Кубок змагань. „Тайм” – на другому. На третьому місці - „Енергетик”.
Команда освіти посіла четверте місце. Тур’я – на 5, Щорське ВПУЛГ – на 6, 7 місце - у команди ДЮСШ, 8 – у команди с.Рогізки.
Кращим бомбардиром турніру став Євген Буштрук, кращий воротар – Євген Шиш, а кращий гравець - Владислав Хоменко. Всі нагороджені грамотами та спортивними статуетками. Захід відбувся завдяки ентузіазму гравців, які внесли власні кошти для проведення турніру, а також, дякуючи керівництву Щорського ВПУЛГ та підприємства залізничного електропостачання, які фінансували свої команди.
Г.САЛАТА, голова Щорської РО ВФСТ „Колос”
* * *
7 травня на стадіоні «Колос» відбулася товариська зустріч збірних футбольних команд Корюківського та Щорського районів, присвячена Дню пам’яті та примирення і 71-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З рахунком 2 : 1 наша команда обіграла сусідів.
* * *
8 травня пройшов товариський матч з футболу між місцевою командою «Тайм» та збірною району. Основний час закінчився з рахунком 4 : 4. Переможця визначили післяматчеві пенальті. З рахунком 4 : 2 перемогу отримала збірна команда.

Комментариев нет:

Отправить комментарий