пятница, 20 мая 2016 г.

Інформація про оголошення конкурсу щодо відбору суб'єкта оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності, що підлягають продажу, в м.Щорс

Конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності, що підлягає продажу, затвердженого рішенням сесії Щорської міської ради 6 скликання 19 сесії від 10.07.2012 року, та внесених до нього змін рішенням 37 сесії 6 скликання від 31.01.2014 року.

Назва об'єкта: земельна ділянка. Місцезнаходження за адресою: 15200, Чернігівська обл., м.Щорс, вул.Шевченка, 19 (0,0300 га); мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості об'єкта з метою відчуження. Учасникам конкурсу потрібно подати до конкурсної комісії документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів. До підтвердних документів належать: заява на участь у конкурсі (за встановленою формою); копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо); копія свідоцтва про реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності; копія паспорта (1, 2 та сторінка з реєстрацією місця проживання для фізичних осіб); копія ліцензії на проведення оціночних робіт. Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.  Конкурсну документацію слід подавати до Щорської міської ради за адресою: м.Щорс, вул.Банкова, 5 до 20.06.2016 року (включно) в робочі дні - з 8.30 до 17.30. Телефон для довідок: (254) 2-18-35. Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. На конверті необхідно зробити відмітку: "На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності".
Конкурс відбудеться 20 червня 2016 року за адресою: 15200, Чернігівська обл., м.Щорс, вул.Банкова,5, Щорська міська рада, об 15.00.
р                            Міський голова О.О.Медведьов

Комментариев нет:

Отправить комментарий