четверг, 5 мая 2016 г.

Кожна учасниця шоу була гідна перемоги

2 квітня в залі Щорського районного Будинку культури вперше пройшов конкурс краси серед учениць „Miss School 2016”. Подивитись на яскраве шоу, організоване Євгенією Гордюк, прийшло більше 500 глядачів (при тому, що місцева публіка є досить вибагливою і не обділеною культурними заходами). Молодість і краса, вдалий сценарій, режисура стали запорукою аншлагу програми.




У конкурсі взяли участь 10 представниць учбових закладів міста. Юні, красиві, креативні учасниці конкурсу поділились своїми планами на майбутнє, продемонстрували ділові костюми, які, крім відповідності стилю, підкреслили індивідуальність кожної дівчини. І навпаки, індивідуальність у спортивному етапі конкурсу (дівчата були одягнені у однакові костюми) підкреслювалась майстерністю юних конкурсанток при виконанні фізичних вправ. Їх кожна підбирала окремо. До речі, Євгенія Гордюк відійшла від установлених стереотипів: традиційний вихід у купальниках замінила показом мод. Учасниці продемонстрували дизайнерські розробки самої Євгенії та сукні, надані для показу магазином жіночого одягу „Багіра”. Ефект був неперевершеним. До слова, вже не вперше жителі міста мають змогу познайомитись з чудовими дизайнерськими колекціями одягу Є.Гордюк. На цьогорічному звіті творчих колективів Щорсівщини (26 березня) вихованці „Театру моди” під керівництвом пані Євгенії продемонстрували жителям міста та району, представникам з обласного центру декілька дизайнерських колекцій одягу та капелюшків. Компетентне журі з Чернігова та публіка не стримували емоцій, дали високу оцінку представленим творчим розробкам.
Після показу мод учасниці перейшли до домашнього завдання. І тут знову організаторка конкурсу вразила глядачів тим, що у маленькому містечку великої України показала не тільки молодість і красу учасниць, але й патріотизм, любов до рідної землі. Домашнім завданням для дівчат було - підготувати разом з друзями танець – флеш-моб „Я люблю свою країну”. У цьому танці не переважало засилля вишиванки і шаровари, частіше лише елементи національної символіки, а український прапор з’явився на сцені лише два рази, зате в кожному виступі відчувалась непідробна любов до України, гордість від того, що – українці і впевненість в тому, що молода кров змінить країну.
Після закінчення конкурсної програми, підведення підсумків журі оголосило результати. „Miss School 2016” стала Ірина Клюзько, учениця 11 класу ЗОШ №1, звання першої віце-міс отримала Ліза Куликовська, Валерія Тимо­щенко стала другою віце-міс, титул „Міс глядацьких симпатій” отримала Ілона Безбородько, „Міс фотомодель” – Катерина Козянко, „Міс стиль” – Марія Ісакова. Серед номінацій навіть був титул „Міс харизма”, який дістався Марії Сухоруковій. „Міс креатив” була визнана Анастасія Шеверова, „Міс фітнес” – Ліза Туманова, „Міс топ-модель” - Владислава Мішустіна. Дивлячись на усміхнені, щасливі обличчя дівчат під час нагородження, споглядаючи радісні обличчя, а іноді і скупу сльозу тих, хто прийшов їх підтримати, розумієш, як важливо для них все те, що відбувалося того дня у залі районного Будинку культури. Євгенія Гордюк та спонсори конкурсу (народний депутат України Анатолій Євлахов, Щорська міська рада, приватні підприємці – власники магазинів, манікюрних кабінетів) подарували щорсівчанам справжнє свято весни, стилю і вишуканості, просто хорошого настрою і позитиву. Євгенія Гордюк не збирається зупинятись на досягнутому. Готуючи цей конкурс, вона задіяла у програмі вихованців школи-інтернату „Казка” (доля цих дітей набагато складніша, ніж у тих, хто виховується в сім’ї), але вона поставила всіх дівчат у рівні умови і дала можливість проявитись кожній. На сьогодні Євгенія всерйоз думає над тим, щоб подібний конкурс провести серед учениць сільських шкіл району.
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий