пятница, 13 мая 2016 г.

Голова облради привітат ветеранів Щорсівщини

Напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні голова обласної ради Ігор Вдовенко відвідав Щорсівщину. Разом із головою Щорської районної ради Павлом Мірошниченком та головою районної ради ветеранів Людмилою Кравець очільник обласного представницького органу зустрівся та поспілкувався з учасниками бойових дій краю.





Вітаючи земляків, Ігор Вдовенко висловив слова щирої вдячності за відвойовані мир і свободу, побажав міцного здоров’я, родинного добробуту та довгих років життя під мирним небом незалежної України. Це були своєрідний заклик до миру, велика данина пам’яті тим, чиї долі обпалила війна.
За виявлену мужність у роки війни, вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, національно-патріотичне виховання молоді голова обласної ради вручив ветеранам: Івану Кореню, Григорію Пономаренку, Івану Слизькому та Василю Шумському Почесні грамоти і відзнаки обласної ради.
Крім того, цього ж дня гості відвідали учасників війни у с.Єліне та з нагоди свята вручили пам’ятні подарунки родині Біба: Ганні Максимівні, Ганні Юхимівні та Андрію Сергійовичу. Вони дякували  їм за те, що є у нашому житті, за їхні роздуми і діяння, власне, й за те, що на таких, як вони, й сама земля тримається.
Фото Леоніда ШЛОМИ

Комментариев нет:

Отправить комментарий