четверг, 5 мая 2016 г.

Все прекрасне в людині – від променів сонця і від любові матері

У травні відзначається одне з найважливіших родинних свят – День матері.
Його святкують не лише у Європі, а й в країнах Азії, США. Велика популярність цього свята не викликає сумнівів, оскільки споконвіку мама була найдорожчою та найріднішою людиною для кожного. Тобто протягом більше ніж ста років цей день стає приємним приводом для того, щоб приїхати до мами або зателефонувати їй, щоб сказати „спасибі” за ласку, підтримку, любов і самовідданість, а, можливо, і присвятити найріднішій людині пісню, вірш чи ще якийсь особливий жест.



Медсестрі кімнати Червоного Хреста з надання першої допомоги, соціальної підтримки та реабілітації Ірині Яківні Жибор чоловік Ігор Іванович разом з синочками Дениском і Назарчиком вчора нарвали цілий букет весняних тюльпанів. Знають: вона ці квіти просто обожнює, як обожнює їх, найпрекрасніших чоловіків. Маленьких Дениска і Назарчика щодня водить у дитсадок, а їхнього тата, прикордонника, свою половинку, нарешті дочекалася із зони АТО.
Ірина щиро сподівається: та клята війна на Донеччині й Луганщині незабаром скінчиться, й сім’я надалі ніколи не розлучатиметься, її не переслідуватимуть тривога і неспокій.
Фото Олени КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий