пятница, 13 мая 2016 г.

Ми безмірно вдячні ветеранам за відданість Батьківщині

У рамках проведення щорічної акції «Зі святом Перемоги!» жоден учасник бойових дій Другої світової війни не залишився поза увагою.


7 - 9 травня керівники області, голови та заступники голів райдержадміністрації, районної ради, міської ради, інші посадовці, представники громадських організацій, приватні підприємці, депутати різних рівнів відвідали ветеранів Другої світової війни за місцем проживання, привітали зі святом Перемоги та вручили подарунки.
Голова РДА Валерій Радібеда та заступник голови РДА Володимир Карпенко разом з міським головою Олександром Медведьовим відвідали ветеранів війни Марію Іванівну Мажару (с.Суничне) та Володимира Семеновича Захарченка, яким вручили Подяку голови облдержадміністрації Валерія Куліча за мужність і самовідданість у роки війни та з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
«Ми у вічному боргу перед вами, за обірвану війною юність, за зразок мужності, за незламну силу духу, самопожертву, які ви виявили в боях за рідну землю. Ми, молодше покоління маємо дбати про вас – колишніх безстрашних, мужніх воїнів. Ми щиро вдячні за Перемогу. Безмірно вдячні за вашу відданість Батьківщині,” - наголосив голова районної державної адміністрації. Спілкуючись із ветеранами, керівники району поцікавилися умовами їх проживання та проблемними питаннями.
Колишні захисники Батьківщини під час розмови з керівництвом району згадували про бойові шляхи, якими їм довелось пройти. І до сьогодні сивочолі ветерани понад пережите, понад усі труднощі, які випали на їх долю, нелегку працю у післявоєнні роки, пам’ятають ціну Перемоги.
Представники громадської ради при райдержадміністрації привітали ветерана Івана Мартиновича Ігнатенка зі Старої Рудні. Вони відвідали його в центральній районній лікарні. Лариса Мартиненко, Станіслав Сенченко і Сергій Виблов вручили Івану Мартиновичу квіти, вітальну листівку від обласного керівництва та набір продуктів.
На висоті виявилася керівниця районного відділення страхової компанії „Гарантія” Тетяна Діщенко, котра не забула поздоровити з великим Днем Перемоги єлінських захисників Вітчизни.
Р.S. З нагоди 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні очільники району та міста вручили Почесні грамоти присутнім ветеранам та медаль „Захиснику Вітчизни” учаснику АТО Івану  Григоровичу Шутьку.
* * *
9 травня в обласному центрі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в яких взяли участь голова обласної ради Ігор Вдовенко, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, народні депутати України, ветерани Другої світової війни, учасники антитерористичної операції на сході України, представники трудових колективів установ та організацій, громадськість міста.

Комментариев нет:

Отправить комментарий