пятница, 20 мая 2016 г.

Як містяни сприйняли перейменування райцентру? (До речі, постанова про перейменування у центральних ЗМІ десь «загубилася»)

Ганна Данильченко:
- Ставлюся до перейменування цілком позитивно. І взагалі не варто цей процес заполітизовувати, просто наше місто повернуло собі свою історичну назву.
Юлія Реута:

- Мені не дуже імпонують подібні новації, та (як законослухняна громадянка) мушу виконувати прийняті державні документи. Тепер ми житимемо у Сновську, що, на мою думку, особливих змін не принесе. Хоча проблем із документообігом особливих також не буде. І не треба перейматися, не треба заново „старі” документи міняти.
Ігор Гаврилець:
- Хотів би, щоб все залишилося без змін, але, оскільки Закон відповідний вступив у дію, його треба виконувати. Зрештою, наше місто отримало красиве природниче ім’я річки, яку всі люблять.
Зоя Скідан:
- Я б залишила назву, що була донедавна – Щорс. Все-таки – це наша історія, минуле, яке не можна перекреслювати і так легко змінювати. Розумію ті  зміни, які покращать життя простих  людей. Чи покращить нашу економічну ситуацію цей закон – питання риторичне.

Інтерв`ю взяла
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий