пятница, 13 мая 2016 г.

Артилерійський снаряд знайшли у самому Щорсі

8 травня о 16:55 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС у Чернігівській області знищено в спеціально відведеному місці за межами населеного пункту артилерійський снаряд калібром 76 мм часів минулих війн.


Вибухонебезпечний предмет 7 травня на відкритій території по вулиці Сосновій (Комсомольська), що в райцентрі, виявив один з місцевих жителів під час проведення земляних робіт. До прибуття рятувальників небезпечну ділянку охороняли співробітники Національної поліції. Сапери Держслужби України з надзвичайних ситуацій, які прибули на виклик, за допомогою спеціального обладнання ретельно перевірили прилеглу територію та інших вибухонебезпечних предметів не виявили.
Рятувальники звертаються до громадян з проханням дотримуватися заходів безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних або схожих на них предметів. В жодному випадку не можна їх торкатися чи переносити. Про небезпечну знахідку слід негайно сповістити рятувальників за номером „101” або правоохоронців за номером „102”.
УДСНС у Чернігівській області

Комментариев нет:

Отправить комментарий