понедельник, 30 мая 2016 г.

На вершині доброти

А літа Олександра Дмитровича Веселого, директора псп „Яна Плюс”, ПВТП „Яна”,  продовжують гортати листки календаря, здійснювати щоденний, наполегливий пошук шляхів вирішення нагальних питань. На жаль, цих питань не меншає і не меншає.

І в складну зимову пору, і в час весняно-літньої  сінозаготівлі, і в гарячі дні жнив – щодня і щодня робота вимагає від нього нових сил, підходів, застосування передових технологій. Утримуватися в подібному шаленому темпі можна лише за однієї умови: коли справді вірно любиш свою справу, людей,  свою рідну Батьківщину.
І хоч час змінюється й постійно вносить свої корективи, однак цей час безсилий перед завзяттям, професіоналізмом, добротою нашого героя.
А чого варті його постійні прагнення відгукуватися  на чиїсь проблеми і біди, чого вартий той внесок, котрий вже закладений у скарбницю добрих справ району! Мабуть, він становить своєрідний рекорд!
Не вірите? Спитайте у староруднянців, петровлян, жовідчан, піщанців, десятків містян і очільників громадських організацій. Всі вони розкажуть і про грошову допомогу, і про розчищені дороги, і про вирішення Олександром Дмитровичем низки інших  важливих питань соціально-культурної спрямованості. Через свою скромність, зайнятість, небажання, як дехто, трубити про свої діяння, О.Д. Веселий мало світиться в газетах й ніде не хизується своїми вчинками. Проте, якби можна було зібрати  цілу купу хороших відгуків на його адресу, повірте, вийшла  б ціла висока гора!
Додам, що Олександр Дмитрович не лише відмінний господарник і лідер колективу однодумців, а й прекрасний сім’янин, люблячий  батько.
Здається, що йому навіть під силу зупинити цілу мить,  закарбувавши її своєю невтомною працею на землі сновській.
Ось і ми вирішили зупинити радісну мить і наздогнати 21 травня, день іменин Олександра Дмитровича. Як постійному нашому спонсору і читачу, захотіли ще раз -  а говорити теплі слова ніколи не пізно – побажати наснаги до перемог, подиху весняних квітів, сяйва веселки над рідним домом і вічної молодості душі!
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий