четверг, 20 декабря 2018 г.

А на елеваторі робота не припиняється


Новорічні клопоти наразі заполонюють і  роботу, і побут, і все те, що раніше було пріоритетним. Ялинка, мандарини, найближчі робочі суботи, затим – тижневі вихідні, шкільні  канікули на слуху у дорослого і малого люду. Але є підприємства, організації й заклади, де
трудовий графік  безперебійний, де, незважаючи на свята, треба нести зміну, відповідати  за доручену ділянку роботи. У переліку таких і наше ПВКП «Імпульс», головними  представниками якого в районі є  Григорій Синельник й Сергій Скоробогатько.
Визнані, авторитетні, компетентні у всіх виробничих питаннях, вони (разом із колективом) демонструють приклад успішної господарності, позитивних напрацювань, вміння будувати далекосяжні плани на розширення потужностей, технічного оснащення, нових найсучасніших розробок. А потужності цього підприємства такі, що аналогів мало де знайдеш! Тисячі тонн збіжжя соняшника й кукурудзи і сьогодні знаходиться на цьому елеваторі. Збіжжя, яке з часом піде під реалізацію і по Україні, і на експорт. Зберегти його якнайкраще - завдання усієї команди «Імпульсу», усіх робочих – денних і нічних – змін. А на нашому знімку – помічник оператора Сергій Столяров та слюсар-механік Дмитро Громадський. Покладені на них завдання ці виробничники виконують відмінно.
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий