воскресенье, 9 декабря 2018 г.

Валерій Радібеда, голова Сновської РДА, очільник оперативного штабу: «Район бере участь у штабних тренуваннях і виконує поставлені завдання»

На виконання розпорядження Кабміну ДСУНС із четвертого по п’яте  грудня  проводились тренування по всій території України  з органами управління цивільного захисту єдиної державної системи цивільного захисту щодо переведення  з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період.



 Наш район також долучився до участі у штабних тренуваннях. Було скликано позачергове засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій райдержадміністрації. За моїм дорученням керівники підприємств, установ та організацій мають провести інструктажі зі своїми колективами з питань порядку дій при виникненні надзвичайних ситуацій. Також був оперативно і злагоджено відпрацьований відповідний план дій. Хочеться закликати людей зберігати спокій, бути пильними та уважними! За потреби адреси найближчих сховищ ви можете дізнатися у чергового РДА за тел. 2-11-64, чергового ДСНС за тел. 101 чи 2-14-61, чергового відділу поліції за тел. 102 чи 2-15-63.
У разі звуків сирени, інших сигналів оповіщення знаймо адреси укриттів від агресії: 
у м.Сновськ - вул.Свято-Троїцька,38, вул.Сновська,51, вул.Вишнева,59, вул.Бульварна,5, вул.Залізнична,4, вул.Вокзальна,1, вул.Залізнична,9, вул.Банкова,5а, вул.Свято-Троїцька,2, вул.Чкалова,96, вул.Чернігівська,26-а та вул. Незалежності,51-а. Укриття є і в Старій Рудні та Нових Боровичах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий