пятница, 19 мая 2017 г.

День передплатника – це зажди свято!

У середу відбувся День передплатника у місцевому відділенні поштового зв’язку м.Сновськ.




 Рідну районку прийшли передплатити її найкращі шанувальники, за що вони отримали подарунки. У залі відділення розігрувалася безпрограшна лотерея, вручалися призи читачам. Першою, хто передплатив наш «Промінь» у цей день, була віддана шанувальниця районної газети протягом багатьох років Р.І.Куліш. «Скільки живу, стільки й передплачую, - сказала Раїса Іванівна, - і не уявляю життя без улюбленої газети!»
 Хоч у цей день у поштовиків одночасно тривала й ревізія у зв’язку з реорганізацією підприємства, настрій у залі був святковий.  Віднині, зважаючи на зміни в «Укрпошті», Валентин Сигута обійматиме посаду в.о. начальника центрального відділення поштового зв’язку ПАТ «Укрпошта» у м.Сновськ. Підпорядковуватиметься наше відділення тепер не Корюківці, а майже повністю -  Чернігову. Автопарк поштових авто залишатиметься поки що в Корюківці. Реорганізація принесла не дуже втішні результати – скорочено посаду водія відділення поштового зв’язку у Сновську й переведено деяких працівників на неповний робочий день.
Та, незважаючи на труднощі, відділення працюватиме й надалі, надаючи різні послуги в усіх населених пунктах району.  «Інтернет- то для великих міст, - казали відвідувачі. – А нашу районку вони виписуватимуть і читатимуть завжди!»
Лариса МАРТИНЕНКО
Фото Олени КИРИЧЕНКО

1 комментарий: