воскресенье, 7 декабря 2014 г.

6 грудня українському війську виповнилося 22 роки


В історію Збройних Сил України вписано чергову сторінку. Сьогодні вони виконують безпосередньо свої функції із захисту Вітчизни. Кожна держава має своє військо. У воїнів Збройних Сил України теж є святі слова, які глибоко та переконливо визначають роль і призначення національної армії – служити українському народові. Українські воїни виступають надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Для них служіння народу – це найвища честь, покликання і обов’язок.


З 18 березня цього року до лав ЗСУ мобілізовано 163 мешканців району, 28 військовослужбовців-строковиків проходять службу в особливий період, 34 – перебувають на службі за контрактом.
Близько половини наших земляків виконують завдання в зоні антитерористичної операції. Вони стали спадкоємцями високої слави українського козацтва і переможців фашизму.
З нагоди свята хочу привітати усіх, хто вдень і вночі виконує важку, а подекуди й небезпечну роботу. Хто навіть у складні для Збройних Сил роки не забув про своє покликання, не випустив з рук зброї і залишився вірним військовому обов’язку. Переконаний, що в найближчому майбутньому технічне оснащення української армії сягне більш сучасного рівня, військовослужбовці отримуватимуть гідну зарплатню, їх родини матимуть надійне матеріальне забезпечення, а діти українських військовослужбовців будуть пишатися своїми батьками і мріятимуть стати такими, як вони.
Щиро зичу вам міцного здоров’я, благополуччя, родинної злагоди, оптимізму, подальших успіхів у служінні українському народові – задля свободи безпеки і миру.
О.СИДОРОВ,
заступник райвійськкома

Комментариев нет:

Отправить комментарий