понедельник, 8 декабря 2014 г.

«Осіння усмішка дитини»

Таку назву мав конкурс фотографій, оголошений студією «ВЕСЕЛКА». На певному етапі до конкурсу як інформаційний спонсор долучилася районна газета «ПРОМІНЬ». Минулої суботи були підведені підсумки інтернет-голосування і переможцям та учасникам конкурсу вручені призи.



Напевне, зал кафе «Старий замок» досі не бачив такої кількості маленьких відвідувачів. Усім простором заволоділи юні принци і принцеси віком від одного року. Саме вони були героями знімків, виставлених в інтернеті батьками, бабусями й дідусями. Хоча, безумовно, головною героїнею була яскрава й різнобарвна осінь. Подивіться і ще раз пригадайте, якою вона була, скільки радості подарувала дорослим і маленьким своїм шанувальникам. До речі, для декого осінь була першою в їх житті.
Зворушливі фотографії, на яких дівчатка й хлопчики радіють теплим дням, шурхотливому листю, котре раптом злетіло згори й упало до їх ніг. А ще мальовничі пейзажі рідного поліського краю не залишили байдужими багатьох. Тож журі було солідним, якщо бути точнішими, то кількатисячним. Напружена боротьба розгорілася між двома основними претендентками – Даринкою Мінченко (1 рік) та Полінкою Горбатович (3 роки). Шанувальники кожної з них знайшлися не лише у рідному Щорсі. Свою симпатію висловлювали користувачі інтернету навіть із зарубіжжя. Казахстан, Росія, Італія… Географія учасників голосування дуже широка.
Велика фантазерка і витівниця, організатор конкурсу Наталя Григорова зуміла розворушити й запалити своїм ентузіазмом багатьох. Але вона не сподівалася, що між учасниками та їх прихильниками розгоряться такі пристрасті. Втім, підрахунки велися принципово й перемога Даринки Мінченко була переконливою. Із значним відривом від інших учасників ішла й Полінка Горбатович. Отож обидві маленькі принцеси отримали призи й залишилися задоволеними. У номінаціях «Міс осіння незвичайність» відзначені Даринка Аникеєва та Настуня Близнюк. Аня Павленко стала «Міс Осінь», а «Осінніми позитивчиками» названо Настуню й Матвійка Камко, Сашка Кожановського. З різних причин не змогли прибути на свято Полінка Журкевич, Дмитрик Петренко та Женя Саченко.
Загалом усі учасники отримали подарунки за активну участь у конкурсі. Стало це можливим завдяки щедрим спонсорам: директору Щорської філії ПрАТ «СТ «Грарантія» Т.І. Діщенко, приватним підприємцям Л.В. Циганок, Н.І. Гунько та А.М. Талаш. А всі, хто прийшов, мали ще й багато позитивних емоцій. Про це подбала Наталя Григорова, яка запросила дітлахів взяти участь у іграх, конкурсах і танцях. Тож було весело й гамірно. Світлана Реута запропонувала присутнім спробувати себе у мистецтві твістігу (фігурки з надутих продовгуватих гумових кульок), а Любов Тебенко почастувала малят чудовим тортом власного приготування. Коли свято закінчилося, ще довго його учасники не хотіли розходитися.

Валентина ВОЛОКУШИНА
Фото автора та
переможниці конкурсу «Осіння усмішка дитини»

Комментариев нет:

Отправить комментарий