понедельник, 1 декабря 2014 г.

«Круглий стіл»

20 листопада в центральній районній бібліотеці відбулось засідання «круглого столу» «Майдан гідності: день за днем» за участю представників влади, активіста майдану Ігоря Яценюка, члена політичної партії «Сила людей», дитячої письменниці Тетяни Пакалюк з Чернігова, працівників галузі культури та бібліотечної системи, представника районного історичного музею Юрія Донченка.


На початку зустрічі провідний бібліотекар Світлана Вітинник нагадала, що в цьому році започатковане відзначення 21 листопада Дня гідності та свободи. Ігор Яценюк поділився із присутніми своїми спогадами та враженнями про події, які відбувалися на майдані Незалежності й учасником яких він був з першого і до останнього дня, представив світлини. Також розповів, що неодноразово бував волонтером на Сході України в гарячих точках. У невимушеному спілкуванні за чашкою чаю Тетяна Пакалюк зачитала власний вірш «Лист московському братові: «Вітаю, брате! Як живеш?..». Зміст цього вірша про сьогодення можна знайти в Інтернеті.
Завершенням зустрічі став виступ директора бібліотечної системи Ніни Мокросноп, яка подякувала гостям за цікаві розповіді і закликала поважати цінності своєї рідної країни.

Комментариев нет:

Отправить комментарий