среда, 3 декабря 2014 г.

Пожежі

За інформацією начальника державної пожежно-рятувальної частини Р.Силенка, 21 листопада о 16 годині 33 хвилин на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання нежилого будинку в с.Філонівка. Горіла хата розміром 4 х 6 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна, освітлення відсутнє, опалення пічне. Внаслідок пожежі вогнем знищено будівлю. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. На пожежу залучався 1 караул ДПРЧ м.Щорс та ПСО с.Низківка.
24 листопада о 20 год. 55 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання сухої трави поблизу с.Селище. Як результат – вигоріла територія площею 3 га. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. На пожежу залучався 1 караул ДПРЧ м.Щорс.
26 листопада завершено ліквідацію пожежі торфовища площею 4 га поблизу с.Чепелів. Слід зазначити, що гасіння здійснювалось протягом 5 діб, кошти на яке було виділено сільською радою. До речі, Чепелівська сільрада єдина в районі, яка знайшла гроші для цього. Окремо дякуємо голові та працівникам Чепелівської сільради за організацію харчування особового складу під час роботи.
26 листопада о 22 год. 05 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання господарчої будівлі в с.Рогізки по вул. Шевченка. Власниця – 1978 р.н. Горіла споруда 4 х 5 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна, освітлення електричне, опалення пічне. Вогнем знищено дах по всій площі, перекриття, пошкоджені стіни та господарські речі. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Врятовано 1 житловий будинок. На пожежу залучався 1 караул ДПРЧ м.Щорс та ПСО с. Рогізки.
Завдяки оперативним та злагодженим діям працівника ПСО с.Рогізки, який першим прибув до місця пожежі на службовому автомобілі, професійним вогнеборцям та місцевим мешканцям пожежу вдалося ліквідувати з мінімальними збитками.

Комментариев нет:

Отправить комментарий