понедельник, 22 декабря 2014 г.

Незабаром – свято, від якого завжди чекаєш дива


Давайте на хвильку замислимося: а чого, власне, ми чекаємо від Нового року? Напевно, щастя. Звісно, для кожного воно своє. Для одного – кохати і бути коханим, для іншого – наявність товстих гаманців чи стрімкий кар’єрний злет. Але є серед нас такі, хто вважає щастям можливість не поспішати і бачити, як на іскристо-білому снігу граються діти, як дзюрчать перші весняні струмки чи золотим багрянцем встеляється ліс. Зрештою, формули щастя не винайшов жоден вчений, а єдине, що відомо точно – людина мусить жити у гармонії з собою і навколишнім світом.

- У щасливому бутті повинен знаходитися, передусім, час для сім’ї, дітей, відпочинку, захоплень, - вважає щорське подружжя Неллі і Володимира Перегуд.
Пам’ятаєте, ми вже розповідали про цю прекрасну сім’ю, яку прикрашають дві доньки і синок, гарний будинок з усіма зручностями, доглянутою присадибною ділянкою, впорядкованими квітниками, алейками, світлом вечірніх ліхтарів.
Старші діти навчаються в обласному центрі, схоже, свій вибір вже зробив і молодший Артемко. До речі, дівчата демонструють неабиякі успіхи у Чернігівському вищому ліцеї побуту. Приміром, Діана перемогла у престижному київському конкурсі на кращу зачіску з плетива.
Коли збираються разом, люблять, якщо влітку - по гриби і на річку, якщо взимку – то на ковзани, лижі чи просто фільм улюблений подивитися або якийсь цікавий захід відвідати.
Вони просто щасливі у своєму світі – із доньками, синочком, нехитрим хазяйством, собакою Ельзою, ранньою полуницею і стиглими яблуками зі свого саду, кучерявою ялинкою і змогою разом зустрічати і Святого Миколая (день народження Артемка), і Новий рік, і Різдво Христове.
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото з архіву
сім’ї Перегуд.

Комментариев нет:

Отправить комментарий