понедельник, 22 декабря 2014 г.

Анатолій Євлахов зустрівся з активом району

Побутує думка, що по життю ми йдемо за чіткими, ще чи не в дитинстві обраними шляхами. Інші твердять, що оті стежки-доріжки самі обирають нас, встеляючи дорогу або пелюстками запашних троянд, або колючими голками від них.




Мабуть і те й інше по-своєму пізнає наш 33-річний депутат Верховної Ради України від 207 виборчого округу А.С. Євлахов.
Днями Анатолій Сергійович зустрівся з активом району. Зустріч пройшла у районній державній адміністрації і залишила приємні враження.
Спочатку були букети пломенистих квітів – від голів РДА та райради Павла Мірошниченка й Івана Орди, сільського голови Кучинівки Валентини Карась. Власне, її так натхненно обнімав депутат, бо ж саме Кучинівка дала йому найбільше голосів з усіх сільських громад, а персонально Валентина Миколаївна у тандемі зі своїм надійним другом, обласним депутатом Григорієм Божком, постійно підтримували його.
Далі Анатолій Євлахов виступив з стислим аналізом нинішньої ситуації загалом у суспільстві і, зокрема, у парламенті, коротко зупинився на процесі формування коаліції, роботі депутатських фракцій і комітетів. Зазначив, що вже працює у комітеті ВР з питань податкової і митної політики, планує долучитися до розробки нових законодавчих документів, спрямованих на покращення життя людей, малого бізнесу.
Питань із зали Анатолію Сергійовичу сипалося чимало. Місцевих керівників цікавили майбутні зміни, голосування за держбюджет України, позиція депутата стосовно соціальних виплат, інвестиційного клімату, реформ у галузі медицини, освіти, аграрному секторі, оцінка міністерських кроків. Не обійшлося і без тем АТО, «віялових» відключень електроенергії, газових перипетій.
Відповіді звучали щирі, емоційні. Було помітно: незважаючи на свій молодечий вік, Анатолій Сергійович вже зрозумів, що, де і як, стрімко поринувши у вир подій.
Приємною виявилася інформація, що Чернігівщина вже отримала з Києва додаткову дотацію у сумі 237,4 мільйона гривень для фінансування бюджетників. Вона повністю забезпечить учителів, медиків, працівників культури заробітком за листопад-грудень. Виплати планується забезпечити до 1 січня.

Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий