понедельник, 15 декабря 2014 г.

Лісова красуня засяє вогнями і прикрасами

Наближаються довгоочікувані Новорічні свята, уявити собі які без ялинки не можна. І хоча новітні технології сягнули за край уяви, представивши нам купу штучних ялинок, жива лісова красуня користується найбільшим попитом.


Чи не тому про встановлення головної фігурантки Нового року заздалегідь подбали у Щорській міськраді. Знайшли високу, струнку та ще й кучеряву у одному з приватних обійсть. Нинішні хазяї дерева виявилися справжніми доброчинниками: дозволили забрати його безкоштовно.
За словами міського голови Р.І. Зуба, центральну площу ялинка прикрасить найближчими днями. До речі, іграшки, гірлянди обіцяють виготовити члени шкільних і позашкільних гуртків. Згодилися підставити плече і підприємці, місцеві депутати, вірний традиціям добрий Санта Клаус Олексій Закружний, інші хороші люди.
Урочисте відкриття цієї ялинки планується на 19 грудня, у день Святого Миколая. Яким воно стане, організатори вирішують. Скоріш за все, обійдеться без гучної музики і салютів. Однак малечі не слід сумувати: все одно це буде красиво! Бо ж свято! А як на святі без сюрпризів?

Комментариев нет:

Отправить комментарий