понедельник, 22 декабря 2014 г.

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови Щорської районної державної адміністрації "Про центр надання адміністративних послуг Щорської районної державної адміністрації»


Щорська райдержадміністрація відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, оприлюднює проект розпорядження голови РДА «Про центр надання адміністративних послуг Щорської райдержадміністрації». Проект розпорядження та аналіз регуляторного впливу до нього оприлюднено на сайті райдержадміністрації: schorsadm.cg.gov.ua Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення даного проекту та аналізу регуляторного впливу до вказаного проекту розпорядження.
Пропозиції та зауваження приймаються в усній та письмовій формі сектором надання адмінпослуг РДА за адресою: 15200, м. Щорс, вул. К. Маркса, 9 або на електронну адресу admschors@cg.ukrtel.net.
Тел.: (04654) 2-75-53.

Комментариев нет:

Отправить комментарий