понедельник, 1 декабря 2014 г.

Багатодітним родинам

На виконання обласної програми передачі нетелей багатодітним сім’ям на 2011-2015 роки 41 сільська родина Чернігівської області отримає племінну тварину. Кошти на придбання нетелей вже надійшли з обласного бюджету в райони.
Здійснення підтримки сільських багатодітних сімей шляхом передачі їм племінних нетелів дасть змогу забезпечити багатодітні родини та їх дітей екологічно чистою молочною продукцією власного виробництва, створити сприятливі умови для покращення матеріального стану сімей, в яких виховується 5 і більше дітей.
Дві багатодітні сім’ї: Шумських Світлани Михайлівни та Олександра Васильовича, які виховують вісім неповнолітніх дітей (проживають в с. Тур’я), Буянової Оксани Миколаївни та Іванова Володимира Михайловича, які виховують п’ятеро неповнолітніх дітей (проживають в с. Петрівка), були визначені районною комісією на отримання нетелей за відповідною програмою. 26 листопада за сприянням голови РДА Павла Мірошниченка вони отримали двох нетелей української червоно-рябої молочної породи з племінного заводу ПСП «Пісківське» Бахмацького району.

Комментариев нет:

Отправить комментарий