понедельник, 1 декабря 2014 г.

Вільна боротьба

Минулої суботи відбулися змагання за кубок Чернігова серед чоловіків та юнаків (2000 р.н.). Щорсівщину представляли шестеро спортсменів ДЮСШ «Колос». Д.Шевченко (вагова категорія до 32 кг), О.Коробко (до 38 кг), А.Козик (до 42 кг), А.Лебедєв (до 47 кг) вибороли перші місця в юнацькому розряді.
А поміж чоловіків Д.Лайко став переможцем (категорія до 57 кг), М.Ковальчук (до 66 кг) – володарем ІІ місця. До речі, цієї суботи в малому залі районного Будинку культури о 10-ій годині почнеться відкритий районний чемпіонат з вільної боротьби.
Кікбоксинг
Четверо представників Щорського району взяли участь у фестивалі майстерності з кікбоксингу, який відбувся в Києві. Наші хлопці виступали у двох версіях змагань. М.Дятел (вагова категорія до 60 кг) здобув І і ІІ місця, Д.Пінчук (до 65 кг) – І і ІІІ, Є.Романов (понад 65 кг) – два перших місця, С.Шеремет (80 кг) – теж два перших. За його словами, фестиваль зібрав близько чотирьохсот учасників. На шляху до перемоги він здолав опір загалом восьми суперників. (Найсильнішим конкурентом виявився кікбоксер з Харкова). Ці змагання ще раз підтвердили, що в Україні такий вид спорту, як кікбокс, найкраще культивується в Чернігівській та Харківській областях. Принагідно треба висловити вдячність підприємцям Г.Божку, О.Веселому, П.Тютюннику, С.Скоробагатьку, С.Тєлєгіну та О.Безручку за допомогу у відправці наших спортсменів на змагання. Також спасибі директору міської школи №1 В.Желію за те, що свого часу посприяв початку занять кікбоксом у спортзалі очолюваного ним навчального закладу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий