понедельник, 22 декабря 2014 г.

До уваги представників громадянського суспільства!

На виконання Постанови Кабміну повідомляємо, що 6 лютого 2015 року о 15.00 в залі засідань райдержадміністрації відбудуться установчі збори інституцій громадянського суспільства для обрання оновленого складу громадської ради при Щорській РДА.
Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.
До заяви додаються:рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності); біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства; копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства; інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років. Документи приймаються ініціативною групою до 27 січня 2015 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м.Щорс, вул. Леніна, 19, сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації з 8 до 17 год. Телефон для довідок: 2-13-32.
Детальна інформація – на офіційному веб-сайті райдержадміністрації в рубриці «Громадська рада» (http://schorsadm.cg.gov.ua).

Комментариев нет:

Отправить комментарий