понедельник, 4 декабря 2017 г.

Змінено графік доставки газети "Промінь" з грудня 2017 року

Дискусії про майбутнє друкованої преси точаться не один рік. Ми  в них участь також взяли, заявивши: воно є! Бо як без душевних оповідей про солдатів і волонтерів, трударів полів і ферм, учителів і лікарів?
А тримає свою аудиторію  «Промінь» насамперед людяним і глибоким підходом до висвітлення різноманітних тем, відповідальністю перед тими, про кого пише і зачіпає за живе.
Не нехтувати партнерськими  відносинами з поштою звикла наша районка, але (от оказія!) там постійні реформи, зміни курсу, кадрові колізії, варіанти економії. Цього разу вони стосуються доставки періодики, яка  віднині змінює графіки. Починаючи з грудня, ми «друкуємося» не у п’ятницю (як звикли), а четвер, а «розносимося» - піврайону у п’ятницю, а в частині  Сновська  і деяких селах – суботах.
Сприймайте цей жест, шановні наші передплатники, не як передноворічний жарт, а як реалії нового менеджменту чи ще чогось, іноді заплутаного або й зовсім незрозумілого.
І головне – ні в якому разі не пригнічуйтеся і не відмовляйтеся від районки.
Одна така вона у вирі купи профільних та партійних видань (на кшталт бойових листків), одна вона не змінює обраного курсу і пропускає кожну історію свого героя через серце, переживаючи її. Журналісти «Променя» і весь його колектив – справжні, вони все роблять по-справжньому, навіть тоді, коли здається, що від нас нічого не залежить.
Дорогі наші респонденти: співзасновники, представники депутатів, прес-служби різних структур, усі рекламодавці, інші заявники й усі-усі, хто вирішує оприлюднити свої звернення  через газету! Звертайтеся до нас до 17-00 вівторка, а якщо ви хочете подати оголошення на райони, то до 17-00  понеділка.  У четвер наш «Промінь» (згідно з новим графіком видавництва) друкується, а у п’ятницю (згідно з новим графіком пошти) доставляється.
P.S. Коли верстався номер, до редакції завітав очільник Сновської пошти Валентин Сігута, повідомивши наступне: люди в селах району мають звертатися до працівників  відділень зв’язку за точною інформацією щодо розкладу роботи їхніх установ з 1 грудня 2017 р.
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий