понедельник, 13 марта 2017 г.

У подарунок – нове дитяче ліжко

Третього березня заступник голови Чернігівської ОДА Сергій Сергієнко разом із головою РДА Валерієм Радібедою, його  заступником Володимиром Карпенком та заступником голови міської ради Сергієм Силенком зустрілися з багатодітною родиною.

У рамках реалізації обласної програми забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми й підтримки багатодітних сімей Сергій Сергієнко  вручив сертифікат на отримання двоярусного дитячого ліжка родині Ірині Дорошенко (на знімку), яка виховує  п’ятьох  дітей.
Під час зустрічі Сергій Сергієнко також поінформував присутніх про суспільно-економічний розвиток в області, розповів про досягнення в галузі сільського господарства країн, які він відвідав. Обговорив проблемні питання району, а саме - стан доріг, що безпосередньо пов’язаний із забезпеченням підвозу дітей з деяких населених пунктів до навальних закладів, дотримання чинного законодавства в сфері оплати праці у приватному секторі та  недопущення приховування зарплат, що безпосередньо впливає на надходження до Пенсійного фонду, до місцевих бюджетів у вигляді податку з доходів фізичних осіб. Крім того, обговорювались питання енергозбереження та переходу бюджетних установ на альтернативні види палива.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату РДА

Комментариев нет:

Отправить комментарий