пятница, 24 марта 2017 г.

«Діло майстра величає» –

під таким девізом в Сновському ВПУЛГ пройшов регіональний етап огляду-конкурсу виховної роботи серед учнів місцевого училища і Сосницького аграрного ліцею. Цей захід проводився за ініціативи навчально-методичного центру профосвіти області. Його мета спрямована на підвищення престижності робітничих професій,  ролі майстра виробничого навчання, практичного психолога у навчально-виховному процесі.





Директор училища Л.О. Дубина у вітальному слові відзначила роль системи профтехосвіти – як школи робітничих кадрів, як школи патріотизму.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх випускників професійно-технічних  училищ області, які загинули, захищаючи суверенітет і територіальну  цілісність України. До меморіальних дошок Юрія Костюченка  та Олега Науменка були покладені квіти.
Заступник директора з навчально-виробничої роботи В.В. Ананко представив і охарактеризував конкурсантів від Сновського ВПУЛГ – майстра виробничого навчання Ольгу Анатоліївну Герасименко та ученицю Катерину Глум. В номінації «Слава в руках праці»  вони творчо продемонстрували вміння виготовляти капкейки. Присутні в залі учні та викладачі училища були в захваті від картин, які вишила Ольга Анатоліївна.
Учасники художньої самодіяльності училища, які виступали в  перервах між номінаціями конкурсу, засвідчили, що в училищі не тільки можна навчатися, а й відпочивати.
Заслужену перемогу здобули конкурсанти Сновського ВПУЛГ.
В.ВЕРБИЦЬКИЙ,
заступник директора
 з навчально-виховної роботи
Фото О.КРУМКАЧА

Комментариев нет:

Отправить комментарий