пятница, 24 марта 2017 г.

Гран-прі фестивалю отримала Анастасія Сорокалєт

Ця мила дівчинка - учениця дитячої музичної школи ім. Н.Г.Рахліна. На першому районному фестивалі дитячих талантів «Обдаровані діти Сновщини», який відбувся в минулу неділю в Сновську, Настя сольно виконала музичний твір на домрі. Її виступ вразив не тільки глядачів, а й журі,  яке одностайно вирішило високу нагороду віддати саме їй.

Голова журі Дмитро Никоненко від організаторів фестивалю, який проходив за підтримки голови облради Ігоря Вдовенка,  вручив переможниці грамоту та цінний подарунок - смартфон.
Настя навчається грі на домрі третій рік. Запропонувала їй спробувати себе у музиці викладач Лариса Сіренька, і не помилилася. Дівчинка виявилася старанною ученицею, причому дуже артистичною. А це теж одна з головних складових успіху виступів на сцені. «Неодноразово Настя брала вже участь в конкурсах різних рівнів і отримувала призові місця як у сольному виконанні, так і в складі ансамблю домристів, - розповідає Лариса Петрівна. – В день фестивалю їй довелося чотири рази виходити на сцену з виступом: у складі ансамблів домристів і вокалістів та двічі сольно грати на домрі. Під вечір дівчинка була вже зовсім виснажена, але зібралася і достойно виступила на гала-концерті. Ми до останнього не знали, що отримаємо таку високу нагороду!»
Нині Анастасія разом з викладачем готуються до Всеукраїнського конкурсу, який відбудеться у травні в Семенівці. Тож побажаємо їм нових творчих успіхів і перемог!
Лариса МАРТИНЕНКО
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий