понедельник, 4 сентября 2017 г.

Перший дзвоник у Сновській міській школі №2








Перший дзвоник у міській школі №2 в цьому році покликав за парти 278 учнів. Хвилюючим моментом урочистої лінійки став вихід 28 першокласників з класним керівником О.А.Кондратовською. Дівчаток і хлопчиків з прапорами і кульками національних кольорів вели за руки одинадцятикласники. Розпочали свято Першого дзвоника з підняття прапора кращими учнями школи – Марією Зорко та Андрієм Вибловим. Директор ЗОШ №2 О.В.Макаренко привітала учнів і батьків з початком нового навчального року та вручила нагороди тим школярам, які брали активну участь у різних конкурсах та змаганнях в минулому році.
 На свято у навчальний заклад  завітали гості - голова РДА Валерій Радібеда та  директор департаменту фінансів ОДА Валерій Дудко, які побажали успіхів школярам і вчителям та вручили першокласникам подарунки. А самі першокласники трохи хвилюючись розказали віршики про те, ким вони мріють бути і чого досягнуть завдяки навчанню в школі. Прикро, що їхні батьки та дідусі з бабусями були не зовсім виховані, і фотографуючи та знімаючи своїх дітей на відео, закрили їх спинами, не зважаючи на те, що на першколасників дивилося ще понад 300 присутніх на лінійці.
З вітаннями з нагоди Дня знань звернулися до всіх учні 11-го класу. В їхніх голосах були відчутні нотки суму за шкільними роками, адже першовересневий дзвоник в цьому році лунає для них востаннє. А право сповістити Першим дзвоником про початок першого уроку і нового навчального року надали брату і сестрі - Артуру і Діана Лебедєвим, учням 11 та 1-го класів.
Свято закінчилося і розпочалися робочі шкільні будні. Тож бажаємо всім учням  здобувати знання, зростати вихованими і щасливими під мирним голубим небом, а їхні наставникам-педагогам – успіхів, терпіння і творчого натхнення!

Лариса Мартиненко 

Комментариев нет:

Отправить комментарий