вторник, 5 сентября 2017 г.

Спасибі Вам, Сашо!

Про гіркий дьоготь у солодкому меду після минулих свят ми вже писали. І ось знову подібна історія, проте вже більш зухвала й збиткова. У ніч з неділі на понеділок, 28 серпня (на свято Великої Пречистої Діви Марії), невідомі знову потрощили вікна коридорчика нашої редакції. Кому той бідний коридорчик став на заваді – навіть не уявляємо?
Довелося вкотре викликати поліцію, розгрібати рештки скла і використаного посуду, чекаючи коли правоохоронці наведуть лад у центрі міста, знайдуть і покарають зловмисників. Схоже, тим зловмисникам «море по коліно» і навіть Господа Бога не бояться гнівити…
Майстром, який полагодив наші вікна, виявився «золотих рук» сновчанин Олександр Божок. Він уміє все – і двері, і гойдалки, і столи з услонами виробляти, і всю роботу по дереву виконувати. Взагалі здається, що деревина в його руках «співає», перетворюючись на небаченої краси витвори, чудесні композиції. Саша тісно співпрацює з нашим училищем. Приміром, тамтешній майстер виробничого навчання Сергій Мойсіяш його вмінням не нахвалиться. Каже: «Кращого за Сашка умільця навколо чи знайдеться». Виходить, що нам на даному етапі випробувань повезло.
Спасибі Вам, дорогий Сашо!
Олена КОМПАНЕЦЬ, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий