понедельник, 30 октября 2017 г.

Хворим діткам надійшла цільова грошова допомога

Велику добродійну акцію на Сновщині  днями провела столична фірма «Агробест» (займається продажем м’яса). Координатором акції стали депутати районної і міської ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», громадська приймальня  партії «БПП «Солідарність».



Найактивнішим з них був  Олександр Захарович Царук, котрий, скоординувавши свої дії з інформаційним партнером – редакцією газети  «Промінь», відразу взявся за діло.
У результаті моніторингу ситуації, консультацій з дитячими лікарями (враховувалися і публікації в районці)  були визначені дітки, котрі потребують грошей на лікування і проведення операцій. Ними виявилися Аліна Бистревська та Олеся Насінник з Кучинівки, Іллюша Король з Нових  Млинів.
Доля кожного цього маленького громадянина нашої України вкрай непроста, пересипана численними хворобами і тривалими перебуваннями в реабілітаційних центрах, пошуками коштів.
Нагадаємо, що у Алінки життя проходить у інвалідному  візочку, Олесі – конче необхідний слуховий апарат, а Іллюша переніс складну операцію на серці і знову готується до інших хірургічних втручань.
– Ну як їм не підставити плече? – зазначив О.З. Царук. – Як не допомогти?
У підсумку все склалося таким чином: Алінці Бистревській було передано 15 тис. гривень, Олесі Насінник – 10 тис. грн, а Іллі Королю – 45 тисяч гривень. Допомагали вручати і перераховувати благодійні кошти члени громадської приймальні райорганізації БПП «Солідарність», В.М. Карась (вона очолює в райраді фракцію БПП «Солідарність»), головний лікар ЦПМСД О.І. Шарпан. Виділені гроші, за словами батьків хворих дітей, їм дуже потрібні.
Олена КОМПАНЕЦЬ, фото автора
Р.S. За Іллюшу ми розповімо пізніше.

Комментариев нет:

Отправить комментарий