понедельник, 23 октября 2017 г.

На додачу до інформації від «Променя» – смс-повідомлення

 18 жовтня до Сновська прибула українсько-польська делегація у складі Костянтина Донченка, Олексія Северина та Йоанни Соломатін. Метою візиту стало обговорення з керівниками усіх громадських організацій доцільності впровадження смс-повідомлень, у яких люди зможуть отримувати інформацію про події у місті (оголошення, інформаційні моменти), а також смс, у яких можна буде голосувати за дії, які виконує міська рада (зокрема, ті питання, які виносяться на сесії).



Зустріч відбувалася у формі невимушеної і простої бесіди. Кожен з керівників висловив свою позицію з приводу даного питання та одноголосно визнав таку пропозицію корисною і необхідною. Адже жителі громади мають бути обізнаними та поінформованими з таких питань. Бо ж нині чи не єдиним інформатором населення Сновщини є районна газета.
З іншого боку, є сподівання, що подібні новації не будуть затратними для бюджету міста і стануть доступними як містянам, так і мешканцям сіл. Останнім часом зв’язок від «Київстару» серйозно «глючить» –  ні смс-ки не доходять, ні телефонні дзвінки.
Тетяна ЛИТВИН, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий