понедельник, 2 октября 2017 г.

З роси й води!

29 вересня зустрів свій 80-річний ювілей Микола Микитович Бурдюг  - відомий жителям Сновщини  не тільки як талановитий адвокат-правознавець, а й автор чудових літературних творів.

М.М.Бурдюг народився на Борзнянщині в 1937 році. Там пройшло його дитинство, там він отримав середню освіту. Вищу освіту та диплом юриста здобував в Київському університеті  ім. Т.Г. Шевченка.  Починаючи з 1959 року, займав керівні посади в Бахмацькому та Щорському райвідділах внутрішніх справ.
З 1984 року й дотепер працює адвокатом Щорської (нині Сновської) юридичної консультації Чернігівської обласної колегії адвокатів.
Автор трьох книг:  «Спогади оперативника» (2014 р.), «Візерунки долі» (2015 р.), «Книга мого роду» (2015 р.). Презентація кожної проходила в Сновській центральній бібліотеці  і завжди збирала велику кількість колег, друзів та зацікавлених читачів.
Книги М.Бурдюга захоплюють з перших рядків. Незважаючи на те, що його професійна діяльність ніяк не пов’язана з творчою роботою, ці книги сповнені життєвої лірики, хвилюючих переживань, цікавих пригод. В центрі уваги завжди людина, її почуття, радості і печалі.
Миколу Бурдюга поважають і цінують, до нього прислухаються, з ним радяться. А жителі району горді від того, що така талановита людина, яка народилася поза межами Сновщини, дякуючи долі, стала нашим земляком,  і своїми творчими здобутками прославляє наш рідний край.
Шановний Миколо Микитовичу! Прийміть у цей день найщиріші вітання від вдячних шанувальників вашого таланту з побажаннями міцного здоров`я, нових творчих звершень та довгих років життя.
Т.Козимір, бібліограф Сновської ЦБС

Комментариев нет:

Отправить комментарий