среда, 21 февраля 2018 г.

Шаховий турнір

10 лютого відбувся районний шаховий турнір серед особистих учасників. Участь у змаганнях взяли десять учасників, із них одна жінка та два наймолодші учасники – Дмитро Мороз та Олександр Роговенко. Хоча вони не змогли ніяк протидіяти досвідченим шахістам, але це дає надію, що підростає гідна зміна.

А боротьба за перше місце була напруженою. Жоден з учасників не хотів поступатися. Тому одразу три з них – Михайло Грось, Леонід Роговенко та Олександр Пилипчук набрали  однакову кількість очок. Розподіляти місця між ними довелося, виходячи з ігор суперників між собою. Завдяки тому, що Олександр Пилипчук переміг у партіях своїх суперників, вийшов на перше місце, Михайло Грось – на другому, на третьому – Леонід Роговенко. Призери змагань отримали грамоти, медалі та грошову винагороду.
На жаль, участь у цій інтелектуальній грі не зміг взяти ветеран-ентузіаст, досвідчений шахіст Олександр Степанович Жерденко. Він в цей день брав участь у шаховому турнірі в Чернігові з нагоди роковин пам’яті  міжнародного гросмейстера Олександра Миколайовича Носенка.
Г.САЛАТА, голова РО ВФСТ «Колос» 

Комментариев нет:

Отправить комментарий