пятница, 19 января 2018 г.

Пожежі

12 січня о 7 год. 47 хв. на ПЗЧ 8 ДПРЧ (м.Сновськ) надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в м.Сновськ по вул. Лермонтова. Власник – пенсіонерка, 1932 р.н. 
Місце виникнення пожежі – підлога. Ймовірна причина  – коротке замикання електромережі. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено підлогу на площі 5 м кв.
13 січня  о 23 год. 28 хв. на ПЗЧ 8 ДПРЧ (м.Сновськ) надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с.Кучинівка по вул. Веселій. Власник – пенсіонерка, 1950 р.н.   Місце виникнення пожежі – підлога. Причина - необережне поводження з вогнем господарки. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах і перекриття по всій площі, пошкоджено стіни та господарське майно. До речі, погано, що у Кучинівці місцева пожежна команда (у зв’язку з відсутністю опалювальної будівлі та відповідних коштів) в зимовий час не функціонує.
16 січня  о 00 год. 33 хв. на ПЗЧ 8 ДПРЧ (м.Сновськ) надійшло повідомлення про пожежу в складі готової продукції ПАТ «Щорський завод продовольчих товарів» в м.Сновськ по вул. 30 років Перемоги. Об’єкт пожежі – 11 м куб. обрізків деревини  на площі 12 м кв. в складі готової продукції. Причина  – коротке замикання електромережі.  Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено 1,5 м куб. дров. Завдяки вчасному виявленню, оперативним та тактично-грамотним діям професійних вогнеборців пожежу ліквідовано на початковій стадії розвитку з мінімальними збитками. Від вогню врятовано значну кількість матеріальних цінностей.
Р.СИЛЕНКО, начальник пожежно-рятувальної частини

Комментариев нет:

Отправить комментарий