пятница, 27 апреля 2018 г.

Вітаємо учасників та переможців!

З 20 по 23 квітня на базі дитячого оздоровчого табору «Юний турист» села Количівка Чернігівського району відбувся обласний етап Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців. Команду від Сновської ОТГ представляла міська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1: Дар’я Гренфельд, Анна Ткаченко, Микола Ткаченко, Олександр Спіченко, Роман  Хуторний, Вікторія Юрченко, Дмитро Мельник, Дар’я Литвин   (керівники команди І.В. Дейнеко, Я.В.  Бондаревський, Я.В. Єременко).



Туристи-краєзнавці змагалися на туристично-краєзнавчому експедиційному маршруті, представляли роботу творчих майстерень з напрямків: історичне та географічне краєзнавство, етнографія та фольклор, екологія, геологія, археологія, брали участь у конкурсній програмі.
У загальному заліку туристи-краєзнавці посіли почесне третє місце, вибороли кубок. Команда нагороджена дипломом обласного етапу Всеукраїнського зльоту  та грамотою за третє загальнокомандне місце на туристично-краєзнавчому експедиційному маршруті. Туристи відзначились у роботі творчих майстерень, впевнено зайнявши чотири призові місця. У конкурсній програмі відзначені грамотами. Учасники змагань нагороджені медалями та грамотами управління освіти та науки Чернігівської облдержадміністрації. Загальний залік нагород: один кубок, одинадцять медалей, дев’ятнадцять грамот та диплом.
Успішний виступ на обласному етапі змагань заохочує туристів до ще більш активної роботи у підготовці до участі у Всеукраїнському зльоті юних туристів-краєзнавців, що відбудеться  наступного року в Закарпатті.
Свою активну підтримку та допомогу нам надали Олександр Науменко, Олег Хасенко і Володимир Єрмоленко.
І.ДЕЙНЕКО,
вчитель географії
 та керівник гуртка

Комментариев нет:

Отправить комментарий