четверг, 5 апреля 2018 г.

Тріумф «Світлячка»

Минулої суботи зразковий вокальний колектив ансамбль «Світлячок» (керівник Ольга Сенченко) взяв участь у Всеукраїнському конкурсі ім.Наталії Розумовської «Мелодії Полісся» в м.Козелець.



У різних вікових категоріях та номінаціях  змагалися солісти, читці, колективи. Конкурсна програма тривала достатньо довго через велику кількість учасників та фінального слова від членів журі сновський колектив таки дочекався. І не даремно! Після оголошення результатів втому у дітей як рукою зняло.
У номінації «Художнє слово» І премію отримала Мирослава Кушніренко. Солісти Анна Надточій, Вікторія Юрченко та Крістіна Крот в «Естрадному вокалі» також стали лауреатами перших премій. У номінації «Народний вокал» солісти Даша Чечило та Анна Савостенко співали без супроводу і також вибороли перші місця.  А колектив «Світлячок» став володарем Гран-прі. Вітаємо з достойною перемогою наших юних артистів. Попереду їх в цьому році ще  чекають численні конкурси, до яких треба сумлінно готуватися, щоб знову здобути призові місця.

Комментариев нет:

Отправить комментарий